Transport moloz la saci

Transport moloz la saci de la amenajari si constructii interioare. Serviciile noastre constau in ridicarea sacilor de moloz cu personal propriu direct din apartament. Personalul nostru incarca sacii cu moloz in utilitare. Transportul molozului se face cu autoutilitare ce suporta o incarcatura de 2,5 tone, respectiv 50-60 saci incarcati la 40 de kilograme, greutatea maxima suportabila. Comenzi 0727656366.

Transport moloz la saci Bucuresti

Transport moloz la saci

Transport moloz la saci

Transport moloz la saci Bucuresti, toate sectoarele, orice strada, cat si zonele apropiate din Ilfov. Transport moloz la saci in cele mai bune conditii de plata. Va asiguram si personal care coboara si incarca in masina sacii. Cu noi puteti scapa si de alte obiecte schimbate in timpul renovarii. Cum ar fi usi sau ferestre, parchet sau linoleu, mobila veche sau cada. Indiferent de problema dumneavoastra, contactati-ne si va oferim cea mai buna solutie.

Odata cu serviciul de transport moloz la saci, va mai putem oferi servicii de colectare mobila veche din locuinta inainte de renovare. Odata cu modernizarea casei cu siguranta veti schimba si mobila veche, mobila de la bunici sau parinti. Prin urmare va sprijinim cu echipa noastra care incarca mobila, si o demonteaza pentru a ocupa spatiu putin. Va oferim cele mai bune conditii de plata.

Transport moloz la saci cu utilitara, iar pentru molozul vrac va putem oferi containere de 7 metri cubi sau basculabile de 3 metri cubi. Oricare ar fi serviciul ales, va rugam sa va programati cu 24 ore avans pentru a va putea onora comanda. Informativa bine despre numarul de saci, de obiectele de mobilier pe care vreti sa le aruncati sau de estimarea cat mai corecta a molozului varsat. Estimarea cantitatii molozului cel mai corect o poate face constructorul, in acest fel obtineti un pret exact.

Atunci cand va transportam molozul va ridicam si usile si ferestrele vechi, mobilierul abandonat de fostul proprietar, chiar si vesela, covoarele si elctrocasnicele. Acoperim toate zonele orasului si cartierele marginase.