Servicii curatenie curte

Servicii curatenie curte in urma constructorului sau atunci cand mosteniti ori cumparati o casa cu multa dezordine in curte. Fie ca este vorba de caramizi, lemne, obiecte vechi, copaci sau gunoaie aruncate de vecini, noi va oferim un serviciu complet. Respectiv : echipa de 3-6oameni care se ocupa de strans, incarcat, tuns copaci, taiat pomi, evacuat mobila veche si debarasat vechituri din casa, beci, magazie, garaj sau pod.

Servicii curatenie curte Bucuresti

Servicii curatenie curte

Servicii curatenie curte

Servicii curatenie in curte sau garaj. Debarasam toate obiectele vechi, degradate sau nefolositoare. Respectiv : haine, galeti, butoaie, vesela, cazane, lemne, caramizi, gunoaie, mobila veche, usi, ferestre, etc. Demolam magaziii din lemn sau caramida, greblam, strangem si incarcam toate deseurile si le transportam la groapa.

Servicii de curatenie asistate de utilitare 3,5 tone, dube sau basculabile. Aceste transporta orice fel de obiect din curte. Acest serviciu nu implica nici un efort din partea clientului. Echipa noastra se ocupa de toate operatiile. Putem asigura debarasare pod, evacuare magazie de vechituri. Transport gunoaie din curte la groapa de gunoi. Va punem la dispozitie cel mai complet serviciu pentru curtea si casa dumneavoastra.

Oferim servicii curatenie curte care includ personal manipulant si autoutilitara de 3.5 tone cu care se transporta deseurilie astfel rezultate la groapa de gunoi cu care avem contract. Nu lasa sa se adune diverse obiecte pe care nu le mai folosesti si sa le strangi aruncate prin beciuri. Dar chiar daca se intampla acest lucru noi va putem ajuta fara  ca dumneavoastra sa mai aveti vreo grija : prin curatenie beciuri, poduri si curti va scapam de orice lucru aruncat, moloz, gunoi, deseuri nepericuloase de tot ceea ce dumneavostra vreti sa scapati.

Asadar, va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0727656366pentru o progaramare si astfel echipa noastra va ajuta impreuna cu autoutilitara cu capacitatea de 2000 kg pentru un serviciu complet de salubrizare! Dumneavoastra uitati de griji, noi ne ocupam de tot!