Inchiriere container gunoi

inchiriere container gunoi

inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi de 7  cubi pe o perioada limitata de 24-48 ore, sau la cerere, pe o perioada mai lunga. Atunci cand se executa activitati intense ce produc cantitatitati mari de gunoi se asigura un flux constant de inlocuit containerul plin.In  container se poate incarca gunoi de orice tip ( gunoi menajer, gunoi industrial, molozdeseuri), exceptand cel cu regim special de transport. Programarile se fac la 0727 656 366.

Inchiriere container gunoi Bucuresti

Inchiriere container gunoi de 7 metri cubi Bucuresti. Atunci cand curatati garajul, podul, curtea sau aveti lucrari de amenajare, venim in sprijinul dumneavoastra in timp util. Oferim servicii de salubrizare pentru market-uri, fabrici, si pentru toate tipurile de activitati ce necesita salubrizare.

Vom relata cateva situatii unde sau aplicat amenzi pentru aruncarea molozului la intamplare. La Vicovu de sus pe albia raului Suceava se afla o groapa de gunoi ilegala, inchiriere container gunoi. Sistemul de Gospodarire a Apelor Suceava sau autosesizat in urma publicarii in presa a unui articol referitor la situatiagunoiului, deseurilor si molozului aruncate la intamplare, o echipa de inspectori sau deplasat la fata locului si au vazut cantitatea mare de gunoi din albia raului, inchiriere container gunoi. Acestia au impus ecologizarea zonei intr-un termen cat mai scurt si au amendat autoritatile locale pentru neglijenta si lipsa de respect fata de natura. Primaria a fost amendata pentru gramada de gunoaie cu suma de 75 000 lei, in conformitate cu Legea Apelor. Groapa de gunoi de pe raul Suceava din zona Gura Putnei – Laura fiind o bomba ecologica pentru rau, cat si pentru bovinele care vin la pasunat in zona.

Gunoaiele sau strans in cantitate asa mare, deoarece timp de un an sau depozitat acolo cu sprijinul autoritatilor, inchiriere container gunoi, acestea chiar incercand sa ascunda dezastrul acoperind cu balast si incinerand nesupravegheat gunoaiele. Acest lucruri se datoreaza faptului ca autoritatile nu cauta firme de salubrizare care sa puna la dispozitie locuitorilor inchiriere de container moloz, inchiriere container de gunoi sau deseuri, precum si transport de moloz si transport gunoi. Primaria fiind sactionata de mai multe autoritati abilitate in acest sens in numai 6 luni de zile respectiv Garda de mediu 10 000 lei si 50 000 lei si a treaia de 75 000 lei, in total 135 000.

Cu acesti bani se putea investi in utilaje de salubrizare sau semnarea unui contract de salubrizare cu o societatea autorizata, inchiriere container gunoi. Primaria desi are un utilaj de transportat gunoiul nu a luat masuri pentru a transporta la groapa de gunoi de la Botosani, poate asteptand ploile pentru a spala tot. Articol inspirat din Monitorul de Suceava. * La groapa de gunoi din Magureni, judetul Calarasi, a fost descoperit un bebelus decedat. Trupul a fost gasit de o femeie printre gunoie, inchiriere container gunoi. Politia a deschis o ancheta pentru a gasi mama care a facut acest gest si cum a murit copilul. „Au fost prelevate probe si trimise pentru analiza la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici“. Va mai dura pâna ies rezultatele.

S-au trimis probe de sânge si de lichid din corpul nou-nascutului pentru a se stabili care a fost cauza decesului“, inchiriere container gunoi, a declarat Ramona Tudor, purtator de cuvânt al IPJ Calarasi, inchiriere container gunoi. * La Ramnicul Valcea firma Urban iese din joc pentru neplata datoriilor fata de primarie in valoare de 10 milioane lei. Aceasta firma asigura transport moloz, transport gunoi, inchiriere de containere si curatenia orasului.

Cosnsilierii orasului au hotarat sa se organizeze o noua licitatie pentru semnarea unui nou contract de salubrizare. Hotararea vine deoarece in luna decembrie, contractul cu actuala firma de salubrizare expira, inchiriere container gunoi, desi licitatia putea fi evitata se renunta la serviciile de salubrizare a actualei firma pentru ca acesta a strans datorii catre autoritati de 10 milioane lei din redeventa care trebuia achitata catre primarie. Reprezentantii firmei de salubrizare sustinand ca aceasta redeventa nefiind corecta, ei avand toate serviciile disponibile cum ar fi inchiriere de container moloz, inchiriere container gunoi, transport gunoi si evacuare moloz.Partile au apelat la instanta pentru a se gasi dreptatea. Firma actuala executandu-si in continuare serviciile contractuale fata de oras.

Oficialitatile cautand o alta firma pentru asigurarea curateniei orasului, pentru asigurarea de containere pentru moloz  la demolari si transportul acestuia la rampa de gunoi. * Conform cu editia on-line Adevarul, va prezentam topul celor mai mari depozite de gunoaie din Cluj, care vor fi curatate in campania ”Let’s do it, romania!” In apropriere de Luna de Sus se gasesc cele mai mari depozite de gunoaie, inchiriere container gunoi, o gramada de 100 metri cubi si alata de 50 metri cubi.Se intampla si lucruri bune in Romania Adevarul va prezinta topul celor mai mari depozite de gunoaie din judetul Cluj, inchiriere container gunoi, care vor fi curatata în campania „Let’s do it, Romania“. În apropierea localitatii Luna de Sus de afla cele mai mari depozite de gunoaie din judet, un morman de deseuri de 100 de metri cubi si altul de 50 de metri cubi.

Campania nationala de ecologizare „Let’s do it, Romania!” se va desfasura mâine si la Cluj, inchiriere container deseuri,când aproximativ 10.000 de voluntari din Cluj sunt asteptati sa vina echipati cu manusi si saci de gunoi pentru a strânge deseurile din judet, inchiriere container gunoi. „Let’s do it, Romania!” a identificat peste 700 de amplasamente în arealele naturale din judetul Cluj,inchiriere container gunoi, totalizând peste 4.000 de metri cubi (mc). Cei peste 1.300 de mc de deseuri reciclabile, inchiriere container gunoi, 1.000 de mc de deseuri nereciclabile si peste 1.800 de mc de materiale de constructii vor fi adunati de clujenii care vor alege sa faca parte din echipa de „curatenie generala” a judetului. „E foarte important sa mobilizam cât mai multi voluntari, inchiriere container gunoi, care sa ia atitudine.

Am constatat pe teren ca nu turistii fac în mod special mizerie, ci de cele mai multe ori localnicii. Fie e vorba de mentalitate,inchiriere container gunoi, fie e greu sa gasesti solutii de gestionare a deseurilor”, a explicat Daniel Giurga, inchiriere container gunoi, unul dintre coordonatorii din Cluj ai proiectului Let`s Do It Romania. Topul mizeriei în judet. Zona din apropierea târgului de masini din Luna de Sus este „campiona” gunoaielor în judetul Cluj.

Aici au fost identificate doua mormane de gunoaie de 100 de metri cubi, inchiriere container gunoi, respectiv 50 de metri cubi. „Unul este în spatele târgului, inchiriere container gunoi, iar celalalt chiar în fata Registrului Auto Român, inchiriere container gunoi. Te sperii când vezi ce e acolo”, a declarat Mihai Savu, coordonatorul departamentului de Logistica al echipei „Let`s do it Romania“ din Cluj.

Tot un depozit de deseuri de 100 de metri cubi a fost identificat si între Floresti si Gilau, inchiriere container gunoi, pe malul Somesului. Pe malul Somesului au mai fost gasite alte doua mormane de 50 de metir cub, inchiriere container gunoi. În zona Faget, inchiriere container gunoi, în apropierea intersectiei care duce spre Lacul Micesti a fost gasit o groapa de gunoaie de 82 de metri cubi, inchiriere container gunoi, pe când 70 de metri cubi de gunoaie vor fi adunati de sute de voluntari în apropierea satului Caps din comuna Valea Ierii si în zona Baisoara.

Cei care vor sa dea o mâna de ajutor la curatarea judetului sunt asteptati sâmbata de la ora 8.00, inchiriere container gunoi, în parcarea Iulius Mall. „Let`s do it, Romania“ este cel mai mare proiect de implicare social, inchiriere container gunoi, care a debutat anul trecut, la nivelul întregii tari. La Cluj, anul trecut s-au colectat 550.000 de saci de deseuri, cei mai multi la nivelul întregului proiect. Mormane de gunoaie în judet .Luna de Sus – a) un morman de gunoi de 100mc , b) unul unul de 50 de mp. Între Floresti si Gilau (malul Somesului) – 100mc. Între Baciu si Popesti – 50 de metri cubi. Faget , zona Salicea – 82 de mc. Zona Caps – 70 mc. Zona Baisoara – 70 mc. Între Sacel si Filea de Sus – 30 de mc.

Aghiresu între Laguna Albastra – 52 mc. Zona Bologa – 33 mc. Cantitatile sunt estimate în metri cubi, iar mormanele nu se afla în localitatile mentionate, inchiriere container gunoi, ci în imediata apropiere a acestora, inchiriere container gunoi.Cifrele curateniei generale din Cluj. 4.000 de mc de deseuri vor fi adunate în judet. 78.000 de lei este bugetul proiectului la Cluj, inchiriere container gunoi, din sponsorizari. 30 de primarii din 81 sunt partenere în proiect, care vor mobiliza 1.700 de localnici. 3250 de elevi vor fi voluntari. 40 de detinuti de la penitenciarul Gherla se vor implica în proiect. 7.000 de voluntari din Cluj si-au confirmat prezenta pâna ieri. 8.00 este ora de întâlnire la Iulius Mall a celor care vor sa se implice volu
*
12.000 de saci cu gunoi, adunati într-o singura zi de voluntarii suceveni de Cosmin ROMEGA. Mii de suceveni din toate colturile judetului, inchiriere container gunoi, majoritatea tineri din scoli si licee, inchiriere container gunoi, au participat sâmbata la cea mai mare actiune de ecologizare din tara – “Let’s do it, România”, care îsi propune sa curete gunoaiele în toata tara, într-o singura zi.

Numai din centralizarea rezultatelor partiale ale actiunii, inchiriere container gunoi, rezulta faptul ca, într-o singura zi, inchiriere container gunoi, prin efortul voluntarilor din judet, s-au adunat aproximativ 12.000 de saci încarcati cu gunoi adunat de pe câmpuri, inchiriere container gunoi, din paduri, parcuri, de pe marginea drumurilor si a apelor. Astfel, în paralel cu sute de mii de alti voluntari din tara, inchiriere container gunoi, aproape 8.000 de voluntari suceveni au luat la pas zonele insalubre din afara localitatilor, inchiriere container gunoi, adunând gunoaiele aruncate de altii. Din judetul Suceava, exceptând municipiul resedinta de judet, inchiriere container gunoi cea mai mare participare la actiunea de curatenie a fost cea a locuitorilor din Gura Humorului, care au participat cu 1.350 de persoane, adunând peste 2.000 de saci cu gunoi. O implicare puternica a fost vizibila si la Radauti, inchiriere container gunoi  unde aproape 1.050 de voluntari au colectat aproximativ 2.300 de saci cu gunoi.

Rezultate deosebite le-au obtinut si cei din Câmpulung Moldovenesc, unde cele inchiriere container gunoi  peste 800 de persoane participante au reusit sa adune aproape 2.100 de saci cu gunoi. La Vatra Dornei, 672 de persoane au adunat aproape 1.500 de saci cu gunoi, inchiriere container gunoi  în vreme ce la Falticeni, 836 de persoane au strâns numai 622 de saci cu gunoi. La Siret, 402 voluntari au strâns 418 saci cu deseuri, iar la Brodina, inchiriere container gunoi 145 de persoane au strâns 198 de saci cu gunoi. Aproape 1.800 de voluntari din municipiul Suceava. În municipiul Suceava, voluntarii s-au împartit în mai multe echipe, inchiriere container gunoi un nucleu puternic, de câteva sute de persoane, adunându-se la 08.30 dimineata la Iulius Mall Suceava, de unde au fost transportate în judet cu microbuze si autobuze puse la dispozitie de Autoritatea Rutiera Româna. Pe lânga înscrierea si repartizarea lor pe zone, la Iulius Mall li s-au pus la dispozitie sacii de gunoi si manusile de protectie, iar organizatorii suceveni, împreuna cu viceprimarul Sucevei Lucian Harsovschi, le-au tinut discursuri motivationale.

“Vom avea o Românie mai curata daca vom reusi sa-i facem sa constientizeze importanta acestui lucru pe toti cei din jurul nostru”, a spus Nicoleta Robciuc, coordonatorul actiunii, organizata în Suceava de Clubul Eco-montan „Origini Verzi”. “Curatenia se mentine, nu se face. Asa ca, transport moloz, ce vom curata astazi, daca nu mentinem, inchiriere container gunoi anul viitor va trebui din nou sa ne adunam sa facem o campanie de curatenie.

Vad aici doar tineri, din pacate cei mai în vârsta nu au înteles ca trebuie sa faca si ei curatenie, inchiriere container gunoi  de aceea trebuie sa mergeti sa-i trageti de mâneca si sa le spuneti – vedeti ca eu am facut curat, sa nu faceti mizerie”, le-a transmis Lucian Harsovschi inchiriere container gunoi  sutelor de tineri dornici sa se implice în campania de curatenie. În campania de curatenie din data de 24 septembrie s-au implicat atât elevi inchiriere container gunoi  de la majoritatea liceelor si scolilor din municipiul Suceava, cât si reprezentanti ai multor firme si organizatii care îsi desfasoara aici activitatea, în total, numarul voluntarilor inchiriere container gunoi  ajungând la aproape 1.800 de persoane, care au colectat aproximativ 2.300 de saci cu gunoi. Clovnul Bobo si 120 de copii au strâns trei tone de deseuri din padurea Zamca.

Andrei Ionut Nesculescu, cunoscut în special copiilor drept Clovnul inchiriere container gunoi  Bobo, presedintele Asociatiei „Nes Designer Cultural” Suceava si 120 de elevi de la Colegiul National „Mihai Eminescu” au strâns sâmbata din padurea Zamca peste trei tone de deseuri. Actiunea, la care au participat si elevii claselor VI – XII de la CN inchiriere container gunoi  „Mihai Eminescu”, împreuna cu prof. coordonator Mihaela Ticuleanu si profesorii Carmen Sindilar, Mihaela Catargiu si Ana Maria Lepcaliuc, s-a circumscris campaniei „Let’s Do It, Romania”, inchiriere container gunoi  care si-a propus curatarea arealelor naturale ale tarii de deseurile generate de oameni. Desfasurata între orele 8:00 – 12:00, actiunea de curatare a perimetrului inchiriere container gunoi cuprins între padurea Zamca si Cetatea Scheia s-a soldat cu strângerea a 120 de saci de gunoi, circa trei tone de deseuri.

Andrei Ionut Nesculescu are experienta unor asemenea actiuni din anul inchiriere container gunoi precedent si a remarcat faptul ca elevii s-au implicat cu responsabilitate, au participat cu entuziasm la curatarea arealului verde, iar la final, când au vazut rezultatul inchiriere container gunoi  muncii în grup, au cântat si au aplaudat. Jandarmii suceveni, implicati în campania de ecologizare „Let’s do it, Romania”. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava a sprijinit buna inchiriere container gunoi  desfasurare a celui mai mare proiect de implicare sociala din România – actiunea de ecologizare „Let’s Do It, Romania!”.

Astfel, 45 de voluntari din cadrul institutiei au participat la curatirea arealelor naturale din Masivului Rarau si din apropierea localitatilor Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Falticeni si Vatra Moldovitei. În acelasi timp, alti 120 de elevi ai Scolii Militare de subofiteri inchiriere container gunoi  jandarmi Falticeni au participat la actiuni de curatenie în judet. Prin aceasta actiune, jandarmii au dovedit înca o data ca sunt inchiriere container gunoi alaturi de comunitate nu numai pe timpul executarii misiunilor, ci si pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu si om. Implicare masiva din partea elevilor din Gura Humorului.

Sâmbata, si elevii Colegiului Tehnic „Alexandru cel Bun” din inchiriere container gunoi  Gura Humorului, si nu numai, au participat la o lectie de ecologie live în cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania”. „În luna august am fost contactati de Clubul Eco Montan <Origini verzi> din Suceava si inchiriere container gunoi am fost invitati sa ne implicam ca unitate scolara în actiunile din cadrul proiectului national <Let`s Do It, Romania 2011>.

Aveam deja experienta anului trecut si am inchiriere container gunoi constientizat ca este dificil de organizat evenimentul într-o unitate scolara cu 1.860 de elevi, dar nu ne-au speriat niciodata provocarile”, au declarat coordonatorii inchiriere container gunoi  proiectului la liceul mentionat, Brîndusa Cîmpan si Adriana Mihoreanu. Sâmbata, în curtea colegiului se adunasera, la 8,00 dimineata, 460 de elevi din oras si din inchiriere container gunoi alte localitati, pentru a primi sacii si manusile si pentru a se deplasa spre Cotu Buhii, Podu Izvor, Arinis si Lunca Boilor, cele patru locatii stabilite. “Implicarea conducerii scolii, faptul ca ne-a fost aproape toata echipa manageriala si suportul inchiriere container gunoi  primit de la domnul primar Marius Ursaciuc nu poate decât sa ne dea siguranta ca anul viitor vom fi si mai multi si ca putem contribui, cu clase de gimnaziu si de liceu, inchiriere container gunoi  la tot ce tine de aspect si curatenie în orasul nostru”, au mai spus coordonatorii proiectului de la Colegiul “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Doua zile au mai ramas pâna pe 24 septembrie, când 500.000 de români sunt asteptati la Ziua de Curatenie Nationala, inchiriere container gunoi  pentru a scapa România de peste 8500 de mormane de gunoi ce au fost identificate pe mai mult de jumatate din suprafata tarii inchiriere container gunoi .

Este pentru al doilea an la rând când echipa „Let`s Do It, Romania!” si-a propus sa faca ordine în urma semenilor nepasatori. Sa strânga muntii de gunoie într-o zi libera înarmata inchiriere container gunoi cu saci de plastic si perechi de manusi. Voluntarii nu se plâng însa. Ei spun ca cel mai greu nu e sa faci curat, ci sa-i faci pe oameni sa nu recidiveze. Daca anul trecut, inchiriere container gunoi la prima editie a celui mai amplu proiect social din România, au fost 200.000 de voluntari implicati, organizatorii spera ca în 2011 numarul acestora sa fie dublu. Se bazeaza pe jandarmi, pe lucratorii de la CFR, pe elevii din scoli, pe corporatisti, dar si pe detinutii din 36 de penitenciare.
Potrivit organizatorilor, sprijin exista, la fel si sponsori pentru proiect. Ministerul Transporturilor inchiriere container gunoi a promis ca va mobiliza 10.000 de oameni, în vreme ce 3.600 de primarii de pe cuprinsul întregii tari au anuntat ca 40.000 de români sunt gata de curatenie.

Alti 3.000 de inchiriere container gunoi  voluntari din companiile din Bucuresti vin organizat la mormanele de gunoi identificate , în vreme ce 5.000 de scolari din judetul Vaslui si-au delimitat zona pe care o vor elibera de mizerie. Jandarmeria vine cu 3.000 de voluntari care vor strânge 40 de tone de deseuri la nivel national, în timp ce Administratia Nationala a Penitenciarelor sprijina proiectul cu 800 de persoane aflate în stare de privare de libertate, ce provin din 36 de penitenciare.

In fiecare luna, gunoiul giurgiuvenilor scoate inchiriere container gunoi  din vistieria autoritatilor locale 460.000 de lei  Lipsa unei gropi care sa preia zilnic tonele de gunoi ridicate din municipiu înseamna inchiriere container gunoi  cheltuieli suplimentare de sute de mii de lei. Gunoiul giurgiuvean este depozitat la o distanta de 90 de kilometri, în apropierea localitatii ilfovene Domnesti.

Citeste mai multe despre costurile suportate de autoritatile locale pentru transportarea inchiriere container gunoi gunoiului în noul numar al saptamânalului „ADS Giurgiu” care poate fi gasit la toate chioscurile de presa începând de astazi. Afla, de asemenea, cum se umfla preturile pentru parcurile realizate în judet si cât au costat inchiriere container gunoi  trandafirii plantati de autoritatile din Greaca în parcul din localitate.

Azi, 24 septembrie, este ziua de maxima importanta pentru inchiriere container gunoi  cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, “Let’s do it, Romania!”, fiind ziua în care în judetul Alba, ca de altfel în toata tara, se va face curatenie. Partenerii locali ai inchiriere container gunoi proiectului sunt Institutia Prefectului, Sistemul de Gospodarire a Apelor Alba, Agentia pentru Protectia Mediului Alba, Inspectoratul Scolar Judetean Alba, Garda Nationala de Mediu inchiriere container gunoi  – Comisariatul Judetean Alba, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Alba, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba, Penitenciarul Aiud, peste 30 de primarii, unitati de învatamânt, inchiriere container gunoi  7 ONG-uri din judet si magazinul Profi Alba Iulia, care va asigura apa.

Voluntarii sunt asteptati la punctele de înregistrare între orele 8.00 – 9.00, unde li se distribuie saci si manusi, le sunt prelucrate normele de colectare selectiva a deseurilor, iar apoi se îndreapta, pe jos sau cu un mijloc de transport, spre mormanele de gunoi alocate lor. inchiriere container gunoi Urmeaza curatenia propriu-zisa, pâna în jurul orei 14:00, iar firmele de salubritate vor ridica apoi deseurile colectate de voluntari (acest lucru ar putea dura 3-4 zile, inchiriere container gunoi în functie de cantitatile strânse).

Lista punctelor de înregistrare din judet este urmatoarea: Parc Cetate, inchiriere container gunoi  lânga fântaâna arteziana din Alba Iulia, podul Cindeni – Cugir, Caminele Culturale Avram Iancu si Unirea, Scolile Generale Câlnic, Noslac si Sona, Primariile Abrud, Aiud, inchiriere container gunoi Baia de Aries, Berghin, Cenade, Cetatea de Balta, Ciugud, Daia Româna, Farau, Jidvei, Ocna Mures, Radesti, Posaga, Salciua, Sebes, Stremt, Spring, Sugag, Teius,inchiriere container gunoi  Vadu Motilor si Zlatna. În urma etapei de cartare, au fost identificate peste 200 de mormane de gunoi pe raza judetului, ce asteapta sa fie curatate de catre voluntari.

 

Va asteptam azi, inchiriere container gunoi  la ora 8.00, sa luam parte împreuna la cel mai mare proiect de voluntariat din România si sa curatam zonele naturale ale judetului Alba de tot ceea ce înseamna deseuri depozitate ilegal! Pentru a avea un judet mai curat, inchiriere container gunoi avem nevoie de fiecare dintre voi! Let’s do it, Alba!”, a declarat coordonatorul local Vlad Chereches. Robert GHERGU. Gunoi strâns cu 10.000 de voluntari Actualitate. Peste 10.000 de voluntari au participat sâmbata la a doua editie a campaniei de ecologizare „Let’s Do It Romania!”.

La finalul zilei, inchiriere container gunoi  operatorii de salubrizare contractati au ridicat 10.223 de saci de gunoaie, adunate din mai multe zone de agrement ale orasului, printre care Lacul cu Nuferi de la Ipotesti, Baisa, inchiriere container gunoi  Lebada sau Cornisa. Printre voluntari s-a numarat si prefectul Cristian Roman,inchiriere container gunoi  care a participat la actiunile de la Ipotesti alaturi de reprezentanti ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU). Primarul Catalin Flutur a participat la actiunile din zona Lebada, inchiriere container gunoi  iar la Cornisa au muncit 50 de detinuti. „Multi dintre voluntari au spus ca nu au gasit atâta mizerie ca anul trecut.

 

Chiar domnul prefect ne-a spus lucrul acesta inchiriere container gunoi  despre padurea din apropierea lacului de la Ipotesti”, a sustinut Paul Vieru, coordonatorul general al campaniei „Let’s Do It” din judet. Printre voluntari au mai fost reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi, politistilor, inchiriere container gunoi  Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu, Sistemului de Gospodarire a Apelor, Directiei Silvice, 60 de primarii si 78 scoli.