Inchiriere container deseuri

inchiriere container deseuri

inchiriere container deseuri

Inchiriere containere deseuri de 7 metri cubi pe o perioada limitata de 24-72 ore, sau la cerere, pe o perioada mai lunga. Se poate inchiria container pentru deseuri provenite de la lucrari de prelucrari materiale, deseuri de la constructii, deseuri menajere. Deseurile care pot fi puse in containere sunt:  deseurile de gradina, deseuri voluminoase, deseuri de lemn, resturile de la constructie, deseuri de la santier de constructii sau orice altfel de deseuri nepericuloase. Programarile se fac la 0727 656 366.

Inchiriere container deseuri Bucuresti

Servicii de salubrizare pentru market-uri, fabrici, si pentru toate tipurile de activitati ce necesita salubrizare.

DESEU” insemna orice substanta sau obiect pe care posesorul il arunca, sau intentioneaza, sau este obligat sa-l arunce.

Conform Actului German privind Deseurile din 27 august 1993, deseurile pot fi definite atat subiectiv cat si obiectiv, inchiriere container deseuri. Subiectiv sunt definite ca obiecte portabile abandonate de proprietar si obiectiv in legatura cu depozitarea sistematica a gunoiului asa cum este ceruta de protectia sanatatii publice si in particular a mediului.

Ca rezultat al proceselor din industrie, agricultura si tehnologie, se creaza cantitati tot mai mari de noi deseuri. Gazele, lichidele, deseurile solide, inchiriere container deseuri, deseurile menajere si apele riziduale polueaza mediul si in unele locuri nivelele de poluare sunt periculos de ridicate.

Daca vrem sa traim intr-o lume sanatoasa, trebuie sa minimalizam efectele reziduurilor produse de societate, inchiriere container deseuri. Daca reziduurilor li se permite sa domine mediul, echilibrul natural este pierdut si acest dezechilibrul poate avea efecte dezastruoase asupra animalelor, vegetatiei si chiar a vremii.

Locurile de depozitare a deseurilor trebuie administrate pentru ca pamantul sa nu adaposteasca boli, inchiriere container deseuri. Multe locuri in care au fost depozitate deseuri timp de zece ani, au fost recuperate si chiar au oferit teren de parcuri si case.

In mod traditional, obiectivul ingineriei mediului era indepartatrea deseurilor domestice din motive sanitare, inchiriere container deseuri. In majoritatea oraselor acest tip de indepartare a fost introdus de acum mai multe secole. Totusi, accentul a fost pus doar pe curatarea orasului, sortarea deseurilor fiind indiferenta.

Managementul modern de deseuri pune accent pe tratarea si eliminarea celor ce nu pot fi reciclate in mod sigur pentru mediu. In ultimi 20 de ani s-a dezvoltat un numar de tehnici de tratare a deseurilor, toate constand in principal din:
1.arderea deseurilor cu sau fara folosirea energiei rezultate;
2.compostarea;
3.productia de biogaz pentru producerea caldurii;
4.platforme de depozitare sanitare cu si fara utilizarea gazului.

La managementul deseurilor tendinta este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, reciclare, utilizarea energiei, sau tratarea cu un numar crescut de tehnologii, inchiriere container deseuri. Pentru fiecare dintre acestea a aparut o dezvoltare incredibila de tehnologii ca, de exemplu sisteme de curatire avansate a gazului de fum, garnituri de polimeri compusi.

O data cu cresterea costului tratarii deseurilor si a numarului de tehnici de tratare, este din ce in ce mai important sa se dispuna de date sigure pentru a alege tehnicile corecte pentru anumite tipuri de deseuri.

Din punct de vedere istoric, reciclarea desurilor s-a axat pe recuperarea de metale valoroase si similar pe baza unei initiative private, inchiriere container deseuri. Doar in ultimele doua decate, reciclarea, compostarea etc. s-au bazat pe beneficii comune pentru societate (cerinte reduse de platforme de depozitare, economie de materie prima etc.). De asemenea, arderea deseurilor, biogazului etc. produc energie care inlocuieste alte surse de energie importante, toate in contextul unei eficiente protectii a mediului inconjurator.

Din punct de vedere al naturii si locurilor de producere, deseurile se clasifica astfel:
– deseuri menajere-deseuri provenite din sectorul casnic sau din sectoare asimilabile cu acestea (inclusiv deseurile periculoase pe care le contin) si care pot fi preluate cu sisteme curente de precolectare sau colectare din localitati.
– deseuri stradale – deseuri specifice cailor de circulatie publica, provenite din activitatea cotidiana a populatiei, de la spatiile verzi, animale, din depunerea de substante solide din atmosfera.
n prezent, deseurile reprezinta una dintre cele mai acute probleme legate de protectia mediului. Mari cantitati de deseuri sunt generate anual.

Protectia mediului este o problema a tuturor, inchiriere container deseuri. Este problema redresarii, conservarii si ocrotirii mediului in scopul restrangerii si eliminarii surselor de poluare, in cadrul dezvoltarii armonioase a societatii.

Cadrul general al strategiei gospodaririi deseurilor menajere il constituie Strategia Protectiei Mediului bazata pe Strategia Nationala pentru Dezvoltare Durabila. Solutia problemei depozitarii si procesarii ecologice a deseurilor menajere are o prioritate absoluta in dezvoltarea durabila a teritoriului.

In Romania, majoritatea depozitelor de deseuri urbane dateaza din anii 1960 si sunt supraincarcate. Pentru depozitele vechi nu exista proiecte si masuri de remediere a poluarii. Pe langa deseurile menajere, stradale, inchiriere container deseuri, comerciale, in depozitele de deseuri urbane sunt introduse si deseuri industriale periculoase. Deseurile polueaza aerul, apa si solul, degradeaza peisajele pe suprafete intinse, si antreneaza costuri ridicate pentru depozitarea lor, inchiriere container deseuri. Chiar daca incinerarea post-depozitare ar constitui o solutie mult mai benefica pentru mediu, datorita costurilor foarte mari de implementare pe scara nationala a acesteia, depozitarea va ramane principala optiune de eliminare finala a deseurilor in Romania, ca si in alte tari europene.

Pana in prezent in practica mondiala ca si in tara noastra predomina inca evacuarea deseurilor menajere in asa zise „gropi de gunoi” care de fapt sunt niste gropi provenite fie din depresiuni geografice naturale, inchiriere container deseuri, fie rezultate in urma unor decopertari de teren sau cariere de constructii (pentru nisip si caramizi).

In ultimul timp aceste gropi din jurul localitatilor urbane raman tot mai putine, iar distanta pana la cele ce au mai ramas este din ce in ce mai mare si deci si cheltuielile cu transportul deseurilor colectate se maresc, inchiriere container deseuri. De aceea, cu avizul organelor locale agricole, sanitare si de productia apelor se mai folosesc si alte terenuri care nu sunt in totalitate gropi sau maidane, ci terenuri mai putin fertile pentru agricultura din care o parte sunt amenajate in asa fel incat depozitarea deseurilor menajere sa se faca pe verticala, in adancime si in inaltime – raportat la nivelul suprafetei terenului respectiv, inchiriere container deseuri. Din aceasta cauza locurile de depozitare a deseurilor menajere mai poarta denumirea si de rampe sau halde iar depozitarea deseurilor, dupa modul in care asigura protectia mediului inconjurator, poarta denumirea de depozitare simpla sau depozitare controlata.

Depozitarea simpla consta in descarcarea simpla, neorganizata a deseurilor menajere pe maidane, in diverse gropi, foste cariere, sau pe alte terenuri, inchiriere container deseuri, fara a se lua unele masuri speciale pentru protectia mediului inconjurator. Acest sistem de depozitare a fost in trecut (si inca mai este) sistemul cel mai larg folosit, pentru ca este cel mai ieftin, mai comod, dar nu si cel mai igienic.

Substantele organice existente in componenta deseurilor menajere, constituie locul prielnic de adapostire si inmultire a tot felul de inscte, inchiriere container deseuri, muste si sobolani. In acelasi timp resturile alimentare din continutul lor atrag turme de porci si alte animale care, consumandu-le odata cu microorganismele infectate, se pot imbolnavi si de aici se pot raspandi diferite boli si la populatie.

De aceea, acest sistem de depozitare simpla este unanim recunoscut ca periculos pentru igiena publica, este inestetic si raspandeste mirosuri neplacute, inchiriere container deseuri. Cand bate vantul din directia acestor depozite ajung, odata cu mirosul urat, tot felul de hartii, textile, plastic si praf pana in orasul apropiat.

Este cazul ca aceste depozite simple sa dispara si sa devina depozite de deseuri controlate, acceptate pe plan mondial de toate organismele sanitare.

Depozitarea controlata este folosita din ce in ce mai mult in lume si in tara noastra si ramane inca sistemul principal de depozitare si neutralizare a deseurilor menajere pana cand sistemele de prelucrare a deseurilor menajere, inchiriere container deseuri, in scopul selectarii si valorificarii materialelor refolosibile si a energiei potentiale, se vor dezvolta si vor castiga prioritate in aplicarea lor pe plan mondial si in tara. Dar si atunci tot vor mai fi anumite depozite pentru asa-zise „refuzuri” care apar chiar si in urma incinerarii (cenusa).