Colectare moloz

Colectare moloz la saci sau varsat. Transportam moloz la groapa de gunoi cu utilitare de 3 tone sau pubele de 7 metri cubi. Colectare moloz la saci cu personal ce ridica sacii de sus si ii incarca. Colecatre mobila veche, usi, tocuri, ferestre, parchet, obiecte sanitare. Suna si afla un pret la 0727656366.

Colectare moloz Bucuresti

colectare moloz

colectare moloz

Oferim serviciul complet de colectare moloz in saci de rafie cu o greutate maxima de 40 kg pentru o manipulare usoara. Achizitionarea lor intra in sarcina beneficiarului si se gasesc la toate magazinele de bricolaj.

Colectare moloz varsat cu masini de 3 metri cubi, incarcare manuala sau mecanizata, sau containere ce se inchiriaza pentru 1-3 zile luvratoare, cu capacitate de 7 metri cubi. Disponibil in Bucuresti si imprejurimi.

Pe langa faptul ca este neatragator molozul imprastiat pe strazi sau pe spatiile verzi din jurul zonelor urbane sau rurale poate sa perturbe echilibrul solului.

Datoria echipei noastre este de a va ajuta cu transport moloz la saci,evacuare moloz avand personal manipulare de incarcare/descarcare oferind aceste servicii in Bucuresti si nu numai!

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone special amenajate si concepute pentru transport moloz, transport marfa etc!

Ai renovat baia unde ai schimbat gresia si faianta sau pur si simplu ai vrut sa maresti living-ul prin spargerea balconului? O sa va minunati cat moloz se poate strange din aceste opratiuni si mai ales ce pot face cu acest moloz?

Unde sa transporti molozul? Va ajutam noi punandu-va la dispozitie un personal care pot duce acel moloz, operatie de altfel destul de dificila si anevoioasa pentru dumneavoastra si asta deoarece acest moloz trebuie incarcat in saci, apoi dusi pe scari si daca din pacate statila un etaj superior se lasa cu multa transpiratie si dureri de spate pentru aceasta operatiune evacuare moloz. Contactati-ne la numarul de telefon 0727 656 366 pentru programari!