Colectare mobila veche

colectare mobila veche

colectare mobila veche

Colectare mobila veche cu scopul de aruncare. Evacuare mobila veche din locuinte cu personal pentru demontare si dube pentru transport. Serviciul este complet ; echipa demonteaza mobila, o coboara, o incarca si o transporta in locuri special amenajate. Acest serviciu costa, pretul stabilinduse in functie de numarul de obiecte. Debarasam orice tip de mobila, pat, sifonier, biblioteca, canapea, fotolii, mobila de bucatarie, chiar si haine, vesela, vechituri, electrocasnice, electronice. Putem lasa casa goala dupa plecare. Pret colectare mobila veche la 0727656366.

Colectare mobila veche Bucuresti

Colectare mobila veche Bucuresti si limitrof. Colectare mobila veche in urma unei mutari sau unei reamenajari interioare unde se doreste inlocuirea cu o alta mobila. Pe langa mobila va putem ajuta cu colectarea tuturor lucrurilor nefolositoare de la obiecte sanitare, obiecte electrocasnice sau altele devenite inutile sau nefunctionale. Personalul nostru va ajuta de la dezmembrarea mobilei pana la evacuarea ei si mai apoi transportul la groapa de gunoi.

Colectare mobila veche din pod sau garaj. Vechiturile care le-ati strans in timp nu mai sunt folositoare? noi suntem aici pentru a va scapa de ele. Serviciul noastru este accesibil si flexibil. Programarile le puteti face chiar si in aceeasi zi, sau, mai organizat, oricand de luni pana sambata. Alegeti calitatea serviciilor noastre.

Echipa  noastra este partenerul ideal pentru transportul mobilei in siguranta si la un pret ieftin, din Bucuresti catre oricare alt loc si in orice moment al zilei.

Va oferim servicii precum: transport mobila, depozitare mobilier, montarea si demontarea acestuia.Realizam atat mutari locale cat si nationale, indiferent de distanta,  complexitataea transportului si momentul zilei cu plecare  si sosire in Bucuresti.

Mutarea mobilierului dumneavoastra se efectueaza intr-o singura zi, plecarea efectuandu-se din Bucuresti, transportul mobilierului efectuandu-se profesionist si sigur!
Fie ca sunteti persoana fizica sau reprezentati o firma la noi beneficiati de aceleasi servicii de calitate. Sunati acum la 0727 656 366 si veti beneficia de un pret fara concurenta!